Alla inlägg den 25 september 2012

Av Robert Magnusson - 25 september 2012 16:21


Jag låter bilden tala för sig själv.......

    

Av Robert Magnusson - 25 september 2012 13:48

Har suttit och läst lite på nätet om kortison och träning/förbränning.

Visste innan att man lägger på sig vätska, aptiten ökar och att man blir speedad av kortisonet.


Jag har tränat ganska tufft (i mina mått mätta) och försökt så gott jag har kunnat att hålla kosten, men klart är att jag kan bli bättre med kosten. Har varit "ganska" frustrerande att inget hänt med vikten förutom 2-3 kg upp och ned.

Men till slut bestämde jag mig för att lägga fokus på att faktiskt träna istället för på vikten, muskler väger ju mer än fett oxå.

Men nu är det inte bara "lite" frustrerande, nu är det JÄVLIGT MYCKET frustrerande då jag nu fått lära mig att kortisonet även bryter ned muskelmassan....Inte så konstigt att man knappt ser nån muskel på mig ännu då.


Dels lägga på sig vätska och fett men nu även mindre muskler.....snacka om att muren framför mig nu genast blev 10 meter högre.

Men guess what.......FUCK THAT!


Jag SKA över den förbannades muren om jag så först ska måsta rasera den! Jag ska visa att det GÅR att vinna över min sjukdom och mina mediciner, jag ska visa alla men framförallt mig själv att det GÅR att få en SNYGG kropp trots kortison. Det handlar om VILJA och KARAKTÄR och DISCIPLIN. Vilja har jag gott om och de övriga ska jag förbättra!

Av Robert Magnusson - 25 september 2012 10:20

Tja.


Så har ytterliggare en dag passerat och vi har kommit en dag närmare jul. Ligger just nu i sängen och är enormt glad att det inte fanns någon sjukhussäng över :-) Har varit ned och fikat för en stund sedan.


I går när jag kom upp hit till Umeå så tog dom massa prover direkt och sedan pratade jag med läkarn och jag fick berätta hela sjukdomsförloppet för honom och alla besvär jag har haft. Detta för att han ska kunna bedömma hur jag skall medicineras framöver.I dag får jag pissa i burkar hela dagen då de vill ha en urinsamling, så detta blir en slappardag :-)

På onsdag morgon får jag reda på proverna och hur vi går vidare och sedan får jag åka hem igen. Blir det Mabthera jag ska medicineras med så blir det bara 2 stick/år....that's it! Kommer tyvärr inte slippa kortisonet i första taget, men jag ska fan lyckas med mitt mål iaf när det gäller min kropp.


Från 1:a Okt kommer jag att hålla en strikt kost och fortsätta min träning som vanligt, enda skillnaden är att jag kommer motionera mer för att bränna mer (utöver styrketräningen menar jag). Jag vet att jag kommer att lyckas oavsett kortison eller ej (iaf nu när jag bara äter 10mg/dag) det blir bara svårare. Men vaffan! Rom byggdes inte på en dag. Nä nu ska jag passa på att vila lite...på återseende my friends!!

Presentation


Hej och välkommen till en tokig och glad norrlänning, lämna gärna någon kommentar eller skicka en fråga om det är något du undrar. Jag svarar på allt!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vilken föredrar du?
 Iphone
 Android

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards