Alla inlägg under februari 2013

Av Robert Magnusson - 24 februari 2013 10:04

Att man aldrig lär sig.....på öl mår jag gott och blir lagomt berusad men sjukt dålig i magen dagen efter, sprit blir jag rätt så packad av och hela dagen efter blir förstörd, ibland två dagar efter.

Jag ska fan aldrig mer dricka sprit jäveln ja, usch för att slänga bort en hel dag lixom.


Nu har jag i alla fall varit duktig och gått ned i tvättstugan, för jag tänker fan inte låta mig själv säcka ihop. Har mig själv att skylla så....Orka verkligen inte skriva nu.......får se senare. Nu har min myspropp lagt sig i sängen hon för hon är ju så "trött" :D



Av Robert Magnusson - 23 februari 2013 18:34

Tjohooo och skååål på er tammefa, det är lördag, livet leker och ja Robban ska ut ikväll och ha förjävla trevligt :D


Shit asså tiden går verkligen fort när man har roligt och mår bra, kommer fan inte ihåg vad jag skrev om sist, men det är ju inte så konstigt med mitt teflonminne haha.

Kan ju iaf berätta att min myspropp Malin står på toa och gör sig i ordning för kvällens bravader, jag sitter i vardagsrummet med min bira och väntar på att Henke ska komma. Jag är alltid snabb ja (i vissa lägen iaf) haha.


Igår var jag ner på gymmet och det var benens tur att få sig en rejäl omgång, och sanna mina ord fick dom det.

Och åter lyckades jag chockera mig själv och säkert även Henke och Martin :D

Hade ju ett PB på 290 kg i benpress, men jag kände att det var dax att börbättra det en aning. Jag älskar ju att få den här känslan, ni vet när man känner att nästan ingenting är omöjligt. Jag förvånar ju mig själv ständigt och även andra som har samma jävla sjukdom som mig.

TVÅ nya personbästa! Först 340 kg i benpress (rekord var 290 kg) 1x10 rep och sedan 1x8 rep. Därefter 380 kg 1x1 rep och följt av 360 kg 2x8 rep.....SJUUUUUKT nöjd   

 

     

 

Å jag vet att det finns folk där ute som funderar på varför i hela fridens dagar jag kör så tungt för, men om jag ska vara helt ärlig så bekommer det mig inte ett dyft. De kan som inte förstå att jag känner att jag måste testa och se vart mina gränser går och speciellt eftersom att gränserna hela tiden skjuts längre och längre bort.

Detta gör ju att jag mår SJUKT JÄVLA BRA i mig själv, I´m on top of the world och INGET kan ändra på det!

Jag tränar inte längre för att se bra ut, inte för att gå ner i vikt, jag tränar för att jag mår så jävla bra av att träna och att jag får en fin kropp, bättre kondition och ser bättre ut eftersom att jag oxå mår bättre i mig själv är bara en BONUS!

 

Tänk om folk ändå bara kunde lära sig att acceptera att vi alla är olika, inte vara så fördomsfulla och istället för att påpeka negativa saker hos en person helt enkelt bara vara tyst istället och lyfta fram sådant som är bra. Fatta hur sjukt jävla bra vi alla skulle må då!

För det är faktiskt såhär, vi väljer själva hur vi vill må, det må låta som en klyscha men det är sant. Väljer vi att fokusera på negativa känslor så kommer vi heller inte att kunna må bra och njuta av det som är gott, men om vi väljer att se allt det som vi faktiskt har och om vi lär oss att uppskatta allt det lilla så kommer vi att känna oss lycklig och sprida positiv energi omkring oss.

Och visst vet jag att det är svårt att vara positiv när allt känns jobbigt, jävligt, hopplöst mm........men jag vet oxå att det enda som krävs är att man lär sig tänka annorlunda för att bryta den onda cirkeln. 

 

Eftersom att jag själv har varit längst ner på botten vet jag oxå hur fantastiskt skönt det är att vara på topp.

Idag mår jag bra i mig själv, jag känner att jag är en bra far, en god människa, en bra partner och en bra kompis. Jag känner inte att jag behöver ha en massa bekräftelse på det, jag vet i mig själv att det är så och det räcker.

 

Nu får de räcka med detta....life is good and i loove it ficking much......trevlig helg till er alla och massa kärlek!

 

Ciao

 

Av Robert Magnusson - 10 februari 2013 15:55

Så var det tyvärr redan söndag och denna helg som har gått i kärlekens tecken är nu snart över :(

Kan säga som så att det är sjukt länge sedan som jag haft det så mysigt som jag haft nu, och det är så jävla skönt att få må bra. Jag önskar att ni ALLA fick känna denna fantastiska känsla som jag gör.....kunde jag så skulle jag dela med mig av den.


I torsdags körde jag sista passet för denna vecka och det var nog bra det, för nu har jag börjat få problem med mina leder :(. Hoppas verkligen att de värker pga överansträngning och inte pga min sjukdom. I morgon ska jag i alla fall ner och dra av ett cardio pass like never before....satsar på att skaka av mig närmare 20 km på bandet....och jag är optimistisk. Asså seriöst, nu när jag säger 20 km så känns det inte ens lixom, förut när jag pratat om 10 km så har jag sett Mount Everest framför mig om ni fattar vad jag menar. Idag ser jag som inga hinder från att lyckas med mina mål.

Obeskrivligt underbar och härlig känsla.


Och det börjar sannerligen att dra ihop sig nu, det är den 10/2 nu och den 3/3 är det ju dax att bränna av 90 km precis samma totalsträcka som vasaloppsåkarna.....inte ens DÅ ser jag ett hinder :D

Visst jag lär komma att få ont, och jag lär komma att måsta åka rullstol i en vecka haha men det kommer det SÅ att vara värt i så fall.


I morgon är det ju Måndag och en ny arbetsvecka inleds, det blir en spännande arbetsvecka då jag ska få börja sälja nån form av apparat. Jag ska nog visa dom att de går det med =)

Det är även den Måndag som mina älskade flickor kommer hem till mig igen, snacka om att få njuta av livet. Har ett jobb att gå till mån-fre, en underbar tjej som får mig att må så fruktansvärt bra och sist men inte minst mina barn som förgyller mina veckor.


Nu har jag och älsklingen precis ätit tacos, och saaaaaatan vad det är sjukt gott asså. Sitter nu i soffan och dricker en kopp kaffe och skriver detta, och sedan ska verkligen de sista timmarna denna dag tas tillvara på, på det allra bästa sätt.


 


Hoppas att ni alla har haft en minst lika härlig och kärleksfull helg som mig och att kommande vecka blir SUPER för er.


Cya!

Av Robert Magnusson - 7 februari 2013 15:14

Jahapp så har ännu en arbetsdag passerat och även denna dag blev en bra dag då jag fick iväg några ordrar.

Tror att detta kommer att bli super bra.....overklish


Efter jobbet var det meningen att jag skulle möta upp Hank på gymmet, idag var det dax för armar, men den karln skulle ju bli så sen så jag pallade ej att vänta på honom :P

Blev ett (för mig) intensivt pass och det var nog precis vad jag behövde för satan vad gött det kändes i mina armar :D


Jag vet att jag sagt tigigare att jag skulle göra 12 mil denna vecka, men så blev det inte. Dels för att jag helt enkelt inte kände för det men även pga att jag har haft ont i halsen ett par dagar nu. Ska se till att åka upp till labb och göra mina rutinprover till veckan så det inte är ett skov igen då.

Och ska jag vara helt ärlig så lider jag inte direkt mycket över att jag inte "lyckades" med mitt uppsatta mål denna vecka.....jag har ju fått *host* min motion iaf haha


Dagens pass blev iaf veckans sista pass, dels pga min hals men mest pga att jag ska mysa nått så in i hvete med min nya kärlek. Tänk att få vakna upp bredvid varandra och veta att man inte har NÅGRA SOM HELST MÅSTEN....att man kan ligga kvar i sängen precis så länge som man själv vill.......MAGISKT   


I helgen ska jag även få se vad min tjej går för i köket =).....mycket spännande kan ja lova.


Ta hand om er där ute så ses vi

Av Robert Magnusson - 6 februari 2013 16:53

Idag är det ännu en bra dag, börjar att bli gott om dom nu äntligen.

Jag har fått iväg två sälj idag, och jag har satt två nya PB på gymmet också. Jag har varit hos tandläkarn och kunde för första gången slappna av i stolen.....hallå? Slutar aldrig att förvånas över mig själv alltså, va äre som har hänt med mig? :D


Ikväll ska jag hem till min underbara och sova hos henne, ska bli så mysigt (även om vi sovit tillsammans nu några nätter redan hehe). Det är overkligt hur bra hon får mig att må.

Sakna sakna sakna.......


Nåväl. Även idag blev det ett pass med crazy Hank Tango och Ronny, ben stod på schemat, shiiit tänkte jag :D

Men jag måste då säga att det vart ett extremt härligt och soft pass på nått vis, inte soft som i väldigt lätt utan väldigt skönt. Jag gick från 160-170 kg i benpress till 290 kg och satt 6 rep, SJUUUKT underbart och där var alltså mitt första PB, sedan vart det dax för vader och där gjorde jag för första gången 140 kg i vadpressen (3 x 8) men jag nöjde mig inte där, jag var ju naturligtvis "tvungen" att testa lyfta alla vikter som går och det är 155 kg och det blev (2 x 8).

Jag känner mer och mer att jag måste börja testa mina gränser, och det är en underbar känsla att klara av saker man tidigare aldrig hade kunnat ens drömma om. Och jag är extremt glad att jag knappt märker av min sjukdom.


Jag har ju inte direkt sett någon större förändring på mig själv förutom kg på vågen och cm på måtten. Jag har alltså inte "kännt" av det lixom om ni fattar, men igår knäppte Malin kort på mig bakifrån.....och gissa om jag blev glad/chockad/taggad.....kolla på bilderna själv, de bjuder jag på.

Focus, Belive and you will Achive....

   


Så jävla fucking otroligt nöjd med mig själv, stolt och lycklig. Jag vet att jag kommer att lyckas med att få den kroppen jag vill ha och jag vet att jag kommer att vara med och tävla om några år. Varför?? Jo för att jag vill och vet att jag kan!

Och vet ni, om JAG kan, så kan DU!


Nu äre dax att vila upp sig inför kvällens bravader med min kärlek.....ta hand om er så ses vi!

Av Robert Magnusson - 5 februari 2013 20:11

Tja.


Nu ligger jag i soffan och chillar efter ännu ett magisk pass på gymmet, ännu ett PB och ännu ett pass som kommer att kännas i morrn.

Igår gjorde jag PB på bandet 10 km på 78 min och då gick jag även några gånger pga att jag inte orkade springa hela tiden. DÅ var jag sjukt nöjd med mig själv för jag sprang 27 min non-stop innan jag var tvungen att sakta ned, och det var första gången jag gjort 10 km. Då fick jag en siffra att gå på, att slå tills nästa gång.


Den nästa gången blev idag, så det var bara att hoppa upp på bandet och börja löpa. Och jävlar va bra det gick, jag hittade rätt ställning och rätt andning och bara sprang, rätt vad det var så stannade bandet och jag trodde således att jag hade gjort mina 60 min och förhoppningsvis mina 10 km (hade lagt en tröja över displayen). Men den hade stannat på 46 min och 6.5 km.....hallå?? Fatta!! Helt galet, jag slog igång den igen direkt och sprang så resterande 3.5 km på 21 min....alltså 10 km idag på 67 min. GAAAAAALET BRA JAG ÄR! Jag minskade inte bara tiden med 11 min utan jag ökade även antal löpta minuter non-stop från 27 min till 67 min DVS 40 min.


Jag har hela tiden dessa ord i mina tankar "Focus, Belive and you will Achive"....det är så jävla sant!

Det har blivit mitt nya mantra.


Jag nöjde mig inte där, utan Hank skulle promt ha mig med att köra lite nacke/axlar så de var bara att göra som karln säger de hehe.


Jag har verkligen börjat bli varm i kläderna så att säga, för den 3/3 då vasaloppet körs ska jag och Hank göra vasaloppet på gymmet, även Anette och Madde tror jag (på cykel). Vi ska köra totalt 9 mil och tanken var från början 3 mil på crosstrainern, 3 på bandet och 3 på cykel....men det viktigaste är milen.


Sedan har jag bestämt att jag även ska köra Sveriges längd, dvs 197.3 mil. Även där är milen det viktigaste och inte   vilket maskin, minst 6 mil i veckan. Jag vet inte varför, men jag känner bara att jag måste, då jag vet att jag kan och kommer att lyckas =)

Jag har redan avverkat många mil, men de räknar jag inte, inte först efter vasaloppet börjar jag denna resa.

Jag vet att det kan komma att göra ont i mina leder pga min sjukdom, men NO EXCUSES right =)


Nu har min fantastiska dam äntligen kommit och tro mig, hennes händer ska verkligen få massera en ömmande mans kropp haha


Bye bye

Av Robert Magnusson - 4 februari 2013 18:44

Asså detta är så overkligt att det inte är sant, men jag njuuuuuuter av varje minut.

Jag lyckas ständigt med nya bedrifter som tidigare varit så långt ifrån möjliga i min värld (iaf i mitt tankesätt) och för varje dag som går ökar min kärlek till mig själv. Hallå??? Jag älskar mig själv lixom och vad jag står för.....det är så overkligt men jag är så jävla glad, lycklig och stolt över mig sälv och det jag har lyckats med att det finns inte på en karta.


Det är många i min omgivning som naturligtvis bidrar till mitt välmåeende, och många av dom vet säkert inte ens om det, men jag är så jävla tacksam för allt ni bidragit med. Allt i från tips i träningen, kost, pushning, beröm till att bara säga Tjena lixom.

Så jag passar här på att tacka ALLA....jag nämner dom jag kan namnet på här:

Hank Tango

Lars Berglund

Frida Lindström

Martin Dee

Mattias Öhlén

Henrik Pettersson

Madelene Jonsson

Tobias Tranberg

Anette Hjärpe-Nyström


Och även till er övriga på Ironworks som jag inte kommer ihåg/kan namnet på :D


Jag mår så jävla fantastiskt bra så det är sjukt! Så tack igen till er. Och tack till min myspropp Malin som har tagit mitt liv med storm.....känns så jävla fantastiskt bra!


Idag var jag ner och gjorde comeback på gymmet, förra veckan blev det ju bara träning på måndagen eftersom att jag inte hinner med mig då jag har barnen och går alla sträckor.

Det vart ett mycket skönt pass med Hank, PB på bänkpress 110 kg och det kändes fantastiskt bra, biceps som jag krämade ur rejält och lite dips som vanligt. Sedan avslutade jag med ett till PB på löpbandet där det blev 10 km på 1 tim 18 min.....mest nöjd med bandet faktiskt för det är extremt jävla jobbigt.


Kom hem strax efter 18 och ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN fick jag dagens första mål mat, kändes himelskt =)

Nu sitter jag och väntar på att min fantastiska kvinna ska komma hit och myyyysa med mig, det får avrunda denna magiska dag.


Ta hand om er och kom ihåg dessa ord som ständigt surrar i mitt huvud "Focus, Belive and you will Achieve!"

 

Ja jävlar....glömde en sak. Jag väger nu 83.5 kg så det är -13.5 kg sedan start i maj-2012 :D



Av Robert Magnusson - 2 februari 2013 12:12

Ja herregud, idag är det lördag och jag sitter åter hemma i min lägenhet med min minsta flicka, det är så mysigt att ha barnen hemma och dom får mig att må så bra.


I går blev en dag jag sent ska glömma, det var nämnligen första gången jag gick på dejt med mina mysiga gopropp. Hon är HELT FANTASTISK och får mig att må så sjukt bra, att träffa henne ut på en fika var gött men det var lååångt i från vad vi nöjde oss med. Allt har ju kännts så rätt från dag ett, så vi beslöt oss att spendera gårdagen tillsammans.

Jag åkte hem till henne och min far passade barnen. Fyfan vilken fruktansvärt underbar mysfredag, jag som bara är van fysfredagar. Att bara umgås och få drunkna i hennes vackra ögon, och kramas och pussas.....livskvalitet på hög nivå.


Nåja...skulle kunna prata om Malin hur länge som helst, för så underbar är hon, men jag ska spara lite på det och behålla spänningen hehe


Det är en underbar känsla att få känna sig omtyckt, sedd, behövd och uppskattad.....en känska ALLA har rätt att få uppleva......pöss på er alla där ute!


Ps Bara ett pass på gymmet denna vecka, men nu till veckan ska jag avverka 12 mil tillsamans med Crazy Hank

Presentation


Hej och välkommen till en tokig och glad norrlänning, lämna gärna någon kommentar eller skicka en fråga om det är något du undrar. Jag svarar på allt!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vilken föredrar du?
 Iphone
 Android

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards