Alla inlägg den 5 februari 2013

Av Robert Magnusson - 5 februari 2013 20:11

Tja.


Nu ligger jag i soffan och chillar efter ännu ett magisk pass på gymmet, ännu ett PB och ännu ett pass som kommer att kännas i morrn.

Igår gjorde jag PB på bandet 10 km på 78 min och då gick jag även några gånger pga att jag inte orkade springa hela tiden. DÅ var jag sjukt nöjd med mig själv för jag sprang 27 min non-stop innan jag var tvungen att sakta ned, och det var första gången jag gjort 10 km. Då fick jag en siffra att gå på, att slå tills nästa gång.


Den nästa gången blev idag, så det var bara att hoppa upp på bandet och börja löpa. Och jävlar va bra det gick, jag hittade rätt ställning och rätt andning och bara sprang, rätt vad det var så stannade bandet och jag trodde således att jag hade gjort mina 60 min och förhoppningsvis mina 10 km (hade lagt en tröja över displayen). Men den hade stannat på 46 min och 6.5 km.....hallå?? Fatta!! Helt galet, jag slog igång den igen direkt och sprang så resterande 3.5 km på 21 min....alltså 10 km idag på 67 min. GAAAAAALET BRA JAG ÄR! Jag minskade inte bara tiden med 11 min utan jag ökade även antal löpta minuter non-stop från 27 min till 67 min DVS 40 min.


Jag har hela tiden dessa ord i mina tankar "Focus, Belive and you will Achive"....det är så jävla sant!

Det har blivit mitt nya mantra.


Jag nöjde mig inte där, utan Hank skulle promt ha mig med att köra lite nacke/axlar så de var bara att göra som karln säger de hehe.


Jag har verkligen börjat bli varm i kläderna så att säga, för den 3/3 då vasaloppet körs ska jag och Hank göra vasaloppet på gymmet, även Anette och Madde tror jag (på cykel). Vi ska köra totalt 9 mil och tanken var från början 3 mil på crosstrainern, 3 på bandet och 3 på cykel....men det viktigaste är milen.


Sedan har jag bestämt att jag även ska köra Sveriges längd, dvs 197.3 mil. Även där är milen det viktigaste och inte   vilket maskin, minst 6 mil i veckan. Jag vet inte varför, men jag känner bara att jag måste, då jag vet att jag kan och kommer att lyckas =)

Jag har redan avverkat många mil, men de räknar jag inte, inte först efter vasaloppet börjar jag denna resa.

Jag vet att det kan komma att göra ont i mina leder pga min sjukdom, men NO EXCUSES right =)


Nu har min fantastiska dam äntligen kommit och tro mig, hennes händer ska verkligen få massera en ömmande mans kropp haha


Bye bye

Presentation


Hej och välkommen till en tokig och glad norrlänning, lämna gärna någon kommentar eller skicka en fråga om det är något du undrar. Jag svarar på allt!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vilken föredrar du?
 Iphone
 Android

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Bloggar jag följer


Skapa flashcards