Skapa quiz och frågekort

Senaste inläggen

Av Robert Magnusson - 7 oktober 2012 15:15

Ja men så var det alltså söndag igen då, en superbra söndag eftersom att det är en jämn vecka vilket innebär att mina älskade flickor kommer hem till pappa idag   .

Vad vore livet utan dom alltså, herregud vill inte ens tänka tanken.


Avslutade denna vecka på samma sätt som vanligt, det vill säga med ett pass på gymmet. Det är ett så jävla skönt sätt att avsluta veckan på, och att man dessutom avslutar med ett PB är som grädden på moset det.


Körde bara cardio idag precis som jag bestämt mig för igår, och hade tänkt försökt mig på 20 km och helst under 2 tim.

Men jag var inte ombytt och klar först 12.20 och jag ska ju äta lunch 14, så jag koncentrerade mig på 10 km (till att börja med) och snabbare än 52 min som mitt tidigare rekord låg på.

Jag fick ligga på runt 20 km/h sista 10 min för att hinna mitt mål, 10 km under 48 min.

Jag gjorde dem på 46.50 och bännde 590 kcal. Hade kunnat fortsätta i normal takt om jag pressat mig själv ytterliggare, men jag var jävligt nöjd med att komma iväg idag och att jag gjorde ett PB så klev av där och tog en dusch och bastu som avslut.   


Nu har jag fått i mig mitt tonfisk & ris och det satt som en smäck, nu ska jag chilla i soffan lite innan barnen kommer. 


Ha en skön söndag på er och så ser vi till så att nästa vecka blir minst lika bra som denna!!


Ciao!!


Skapa quiz och frågekort
Av Robert Magnusson - 6 oktober 2012 09:28

Goooo moooorrron världen!


Idag vaknade man upp till en regnig, grå och trist lördag, men så är det väl allt som oftast när det är höst.

Har ätit frukost och nu är det snart dax för mellanmål nr 1.....underbart.


Ska ner till gymmet och göra veckans sista pass runt klockan 11 idag och det ska bli så skönt.

Efter det ska jag gå hem till min fru och hälsa på dem några timmar, och än en gång släppa ut deras fåglar (för nu är jag ju "inte rädd" för dem längre) haha.


På måndag ska jag jaga rätt på min handläggare på arbetsförmedlingen, för nu jävlar får dem se till att göra klar utredningen på mig (eftersom att jag har diagnos) så de kan sätta mig på ett arbete SNARAST!!

Tror inte det är många som skulle klara av att leva en månad på dem få kronorna jag har kvar efter (k)räkningarna är betalda, visst gör jag det bra, men tänk så underbart det skulle vara om jag någon månad hade kunnat LYXA till det och gjort något kul med barnen eller köpte dem något de vill ha.

Jaja även där tänker jag inte ge mig......I fight for my right and wont stop until i drop


Das is alles


Skapa quiz och frågekort
Av Robert Magnusson - 5 oktober 2012 20:11

Yo.


Då var de fredag då och helg, inte för att jag känner någon skillnad som ändå alltid är ledig, men många av er där ute njuter nog av denna dag då det är början på ledigheten för er.

I dag så körde jag ett väldigt tidigt pass på gymmet, och fan vad det var skönt faktiskt. Körde ett renodlat cardio pass och avslutade med en stund i bastun, det är så skönt nu när det börjar bli kallt ute också.

Det var 3-4 st nere som tränade när jag kom runt 7 men runt klockan 8 vart jag ensam.


Tog min promenad hem efter passet och faan vad kallt det var, endast 3° ute. Hann precis komma hem och påbörja min frukost då jag fick ett sms om att mitt proteinpuvler nu hade kommit. YEEES....å så börjar det.

Slängde i mig frukosten och gick bort till Ica och hämtade mitt packet, tänkte att det skulle bli som ett efterpass :D

Att bära 9 kg så långt kändes, men skönt var de och lätt värt det. För nu kan jag följa mitt kostschema fullt ut och nu kanske det händer ännu mer med min kropp.


Jo just ja, efter träningen var jag tvungen att knäppa ett kort på mig från sidan. Tyckte jag såg lite mindre ut än vad jag är van, så jag var tvungen att jämföra med ett annat kort taget 5/5 detta år. Här är bilden, och säg gärna vad ni tycker, om ni ser någon skillnad.

     


Pulvret jag köpte heter Star Nutrition Whey-80 och jag tog jordgubb och choklad, har öppnat jordgubbe och gillar smaken, dock inte eftersmaken yach!

Hoppas det är så bra som jag har läst om det nu då bara.

     


I övrigt har jag inte gjort så mycket annat idag, förutom sett på Vänner. Så jävla skön serie det där och nu är jag inne på 4:e säsongen, mitt fredagsnöje kan man säga.

Det är tur att man har gymmet, serier och fru & barn för vänner är det inte gott om. Vet ej hur man gör för att skaffa vänner längre :(


I morgon blir det ett cardio pass igen och på söndag blir det en vildag, även då som jag får hem mina älskade tjejer.

Längtar så också tills nästa mätning och vägning, för sanna mina ord jag lovar er STOR förändring då!


Vi ses i möra!Av Robert Magnusson - 4 oktober 2012 20:18

Jahapp då sitter man äntligen ner i soffan då, och klockan är snart halv nio på kvällen. Jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen??

Det känns som att jag vaknar, fikar, diskar, äter mellanmål, diskar, tränar, äter lunch, diskar, äter middag, diskar, äter mellanmål, diskar

Men vad händer egentligen resten av tiden? Helt är helt sjukt..........nåväl.


Idag var jag iaf ner på gymmet och körde ben, så jävla jobbigt det är asså, men så sjukt jävla skönt =)

Dessutom så när jag kom in på gymmet så provade jag mig på att göra en chin....kom nästan hela vägen upp.

Det är inte lätt att dra upp över 90 kg kan jag lova, så jag körde mitt benpass istället.

När jag var färdig med benen så var jag tvungen att prova mig på chins igen, och hör och häpna......denna gång gick det. Har tidigare (för nån vecka sedan) lyckats göra 1....men nu gjorde jag 2 RIKTIGA....overklisht.


Är verkligen en obeskrivlig känsla när man märker att man gör framsteg, även om det är baby steps. Så stolt över mig själv att jag dels nu verkligen fortsätter träna, har alltid haft en tendens att rinna ut i sanden, men även för att jag nu håller min kost fullt ut! Har inte tagit en enda smörgås med ost på (som jag mer eller mindre levde på förut), inte en enda godis, och inte heller något socker. Jag har verkligen bestämt mig för att lyckas, och banne mina ord så ska jag LYCKAS oxå.


Jag tror att det är en mening med det mesta, och i mitt fall så tror jag att det var meningen att jag skulle bli sjuk för att kunna bli frisk. Det må låta konstigt men faktum är att jag mår förbannat bra nu, jag är symptomfri från min sjukdom och jag har heller inte haft någon ledvärk på väldigt länge "peppar peppar". Visst jag kommer att fortsätta att få cellgift i form av underhållsmedicinering i ett par år för att sjukdomen inte ska blossa upp igen, men det tar jag så länge jag får leva och njuta av allt vad livet har att erbjuda.


Jag är oerhört tacksam för den hjälp jag nu har fått av Mattias min kostrådgivare och för all hjälp jag har fått med träningen av personalen på Ironworks, naturligtvis är jag tacksam för den hjälp jag har fått av alla de andra medlemmarna. Äntligen är jag på rätt väg mot en bättre hälsa och en kropp jag kommer att trivas i.


Nu ska jag se några avsnitt Vänner innan jag knoppar.....


Vi ses snart igen!

Av Robert Magnusson - 4 oktober 2012 20:05

Här kommer några bilder på hur min kost har sett ut denna vecka, det är mycket enkelt och har varit extremt jävla gott faktiskt.

                 

Av Robert Magnusson - 3 oktober 2012 17:44

Hello!


Idag har jag tänkt ha en vilar dag, men vi får se om jag fixar det eller om jag kommer att måsta gå ner till gymmet och köra mitt benpass. Har ju sovit som en kratta i natt pga mina ungar som vaknat några gånger.

Hade tänkt skriva här igår men det gick inte att komma fram, synd för jag kommer då fan inte ihåg allt NU som jag tänkte skriva   .  Det är ju vida känt att jag har ett minne som en guldfisk.


Jag har ju lovat att lägga ut mått, vikt och en bild på mig. Men jag kan säga som såhär, att bilden kommer jag inte att lägga ut, mår så jävla dåligt när jag ser den så ni kan aldrig ana   

Även fast jag vet att kroppen ser ut som den gör pga all kortison och allt cellgift jag har fått i mig sedan 2011. Och visst, jag har inte direkt ätit optimal mat för att INTE lägga på sig vikt.

Eller vafan jag lägger ut bildjäveln ändå, för jag kommer INTE se ut så värst länge till!!!

Nu när jag har tagit tag i kosten på riktigt också, det enda som fattas i dagsläget är mitt protein pulver, men det kommer vilken dag som helst nu.


Jag kan ju säga det att sedan jag började med träningen har det hänt en hel del med mig, inte utseende mässigt kanske så mycket, men inombords. Jag gillar ju killen som jag ser i spegeln varje dag mer och mer, och min självkänsla/självförtroende har ökat markant.

Tidigare har jag ju dragit mig från att vistas på så småa ytor med så mycket folk, och att träna har inte funnits på en karta. Att stå där bredvid biffarna och lyfta mina 5 kg hantlar när jag kör hantellyft åt sidan. Men idag tänker jag annorlunda, alla har ju lixom börjat från NOLL lixom, och ”calle” kan ju inte veta om jag kör så lätt för att jag är extremt klen eller om jag har en skada eller sjukdom heller. Och allvarligt, det är inte mitt problem om andra tänker så om mig, jag tycker bara synd om dom istället som har så dålig självkänsla att man måste trycka ned andra.


Jag tränar:

  • För att jag mår bra av att träna, inte för att vara cool.
  • Inte nödvändigtvis för att gå ner i vikt, utan för att få den kroppen jag känner mig bekväm i.
  • För att jag har en reumatisk sjukdom och vill hålla mina leder mjuka o fina.
  • För att jag tycker det är skönt och för att det är kul/trevlig att träffa andra med samma intresse.
  • För att jag tycker det är kul/intressant att se vad min kropp klarar av, och ibland även i form av ett straff för att tanken ”stanna hemma och slappa” ploppar upp i mitt huvud.
  • För att jag vill visa alla, men mest mig själv, att det är möjligt att lyckas trots alla mina hinder.
  • För att gymmet idag i princip är det enda sociala jag har, och jag mår alltid gott efter och under ett pass.

Nu ska jag avrunda här, för det är dags att börja med min middag. Äter ju hela tiden, och stora portioner känns det som också, men ändå är jag så hungrig. Men Mattias sa att jag inte ska oroa mig över ätandet och vikten för jag ligger på underskott.


Så som lovat kommer då här en bild på före jag började träna, och nu, plus måtten då.


Vikt: 94.4 kg

Bröst: 105 cm

Midja: 102 cm

Höger arm: 36.5 cm

Vänster arm: 35.5 cm

Höger lår: 58 cm

Vänster lår: 57 cm

Höger vad: 38.5 cm

Vänster vad: 39.5 cm


 


Ciao…vi ses

Av Robert Magnusson - 1 oktober 2012 20:52

Yo!


Fan vart har dagen tagit vägen? Sjukt fucking fort har det gått kan jag lova, känns som att jag inte har hunnit med att göra någonting annat än att äta idag   .

Tycker att det har funkat bra ändå med kostschemat, viss förskjutning har det iofs blivit och jag har inte fåttt i mig all protein jag skulle ha eftersom att jag har slut på mitt pulver. Och visst blev det lite kaos i köket, men det tar väl tid innan man vänjer sig vid den nya kosten.

Kände dock vid mellanmål nr 1 att jag nyss hade ätit frukost, men de blev värre på eftermiddan.


Tryckte i mig lunch vid 14.50 typ och den tallriken är vad jag normalt skulle ha klarat mig på resten av dagen.

 

Ris, tonfisk och krossade tomater med chili smak. Morot, halv advokado, paprika och gurka.


Sedan kl 18 var det dax för MIDDAG....herregud. Och detta ska göra mig smalare? Haha känns rätt mycket tvärtom kan jag lova.

Hur som haver gjorde jag i ordning den som angivet, och jag blev MYCKET positivt överraskad.

 

Stekt torsk, potatis, tomat, morot, halv advokado, broccoli och blomkål.

 

Jag som bokstavligen HATAR broccoli och blomkål....men detta vart förbannat gott, hör och häpna haha.

Asså detta kommer inte att va nån match att äta sådan mat, herregud det är ju magiskt.

 

Nåja det var dagens mat det, men jag har varit nere och kört ett pass idag med efter nya träningsschemat.

Det kändes väldigt bra faktiskt, blev en trippel idag (Mage, triceps och rygg).

 

I morgon blir det ett renodlat cardio pass, ser verkligen fram emot det.

 

Lovade att lägga ut mått och nån bild på mitt nuvarande utseende, men de får bli en annan dag när jag får hjälp med mätning och fotning. 

 

Nu chilla i soffan till lite Vänner...är på säsong 3 nu så det är "några" avsnitt kvar   


Av Robert Magnusson - 1 oktober 2012 09:13

Välkommen till mitt nya liv!

 

För idag börjar jag min nya kost, har investerat i kostrådgivning och har nu fått ett kostschema.

Jag blev förvånad över innehållet, dvs vad jag ska äta, eftersom att det inte skiljer sig speciellt mycket från det jag äter idag. Det som skiljer är att antalet gånger jag ska äta och portionsstorlekarna   , som nu är det snart dax för mellanmål nr 1 och jag har fan nyss fikat känns det som.

Det ska bli intressant att se om det kommer bli någon större skillnad denna månad eftersom att jag fortfarande äter kortison, jag HOPPAS verkligen det, annars lär väl motivationen tryta lite.

 

Jag ska försöka att skriva åtminstonde ett inlägg varje dag (från och med idag) och hålla er uppdaterad med min kamp.

 

Jag skulle ha vägt och mätt mig igår men det glömde jag naturligtvis, teflonminnet  . Men jag vägde mig iaf i morse och startvikten för denna kamp var 94.4 kg, målet var ju att komma ner till runt 75-80 kg. Men eftersom att jag käkar kortsison har jag släppt det fokuset, tycker det är viktigare att fokusera på att faktiskt träna eftersom att jag mår så bra av det. Och att stärka min kropp naturligtvis, blir kroppen snygg av detta så är det bara en bonus.

Jag ska försöka att mäta min kropp och lägga upp detta senare idag.

 

Har fått ett nytt träningsschema också som jag ska börja med idag, och jag hoppsa verkligen att det kommer att kännas i mina muskler att det blir nya övningar. Träningsvärk är ju ett bevis på att övningarna har tagit rätt   Snart ska jag packa ryggsäcken och promenera ner till gymmet, det blir en promenad på ca 20min i rask takt. Fin uppvärming kan man säga. Kika in på gymmets hemsida IronWorksKommer också att lägga upp en bild senare idag på min fantastisk vackra kropp   


Vikt: 94.4 Kg

Midja:  cm

Bröst:  cm

Höger lår:  cm

Vänster lår:  cm

Höger vad:  cm

Vänster vad:  cm

Höger arm:

Vänster arm:Presentation


Hej och välkommen till en tokig och glad norrlänning, lämna gärna någon kommentar eller skicka en fråga om det är något du undrar. Jag svarar på allt!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vilken föredrar du?
 Iphone
 Android

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Bloggar jag följer


Skapa quiz och frågekort
Med Ovido kan du skapa ett quiz - Ett enkelt sätt att träna glosor